Digital Bildbehandling

Idag startar kursen Digital Bildbehandling. Äntligen får jag lära mig photoshop från grunden och förhoppningsvis massor av andra saker. Trots att jag sitter framför Photoshop dagligen, har jag mycket kvar att lära. Jag har gått någon enstaka kurs, men är i stort sätt självlärd och behöver utvecklas för att ta ett steg till i mitt fotograferande. Kursen leds av Mattias på Moderskeppet. Så, nu äntligen skall jag registrera mig och sätta igång med kursen.

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag blir nästan lite avis. Jag gick kursen för ett år sen, och den är så himla bra. Jag lärde mig väldigt mycket nytt, men det som var allra bäst var att få ett sammanhang och en röd tråd i kunskapen. När man har lagt den här grunden känns det som man inte gissar sig fram på samma sätt som man gjorde tidigare. Du har en härlig tid framför dig! Själv ska jag gå Robert Hammars workshop "Ta kontroll över din blixt", och det ser jag mycket fram emot. Efter det ska jag gå porträttkursen. Önskar jag hade råd med båda NU :-)

2009-01-30 @ 19:26:34
URL: http://www.merantusenord.se
Postat av: Maria

Stina: Porträttkursen med Robert var superkul, så den kan jag rekommendera. "Ta kontroll över din blix", skulle jag behöva gå för det är något jag absolut inte har. Lycka till med kursen.

2009-02-01 @ 19:06:05
Postat av: lolla

ååh vad kul jag själv ringde och undrarde om man kunde eter anmäla sig medn det var fullt

Får nog gå till hösten

kram lolla

2009-02-11 @ 13:15:48
URL: http://lollashus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0