Elias


Digital bildbehandling 7,5 hp

Sitter och redigerar gamla bilder för att hålla igång mina kunskaper i photoshop. Kursen går bra och än så länge är det ganska lugnt tempo. Har precis avslutat Lektion 5 - Färgverktygen. Från och med idag och en vecka framöver skall vi arbeta med grunderna i RAW. Hittills har det  varit en inlämningsuppgift, där vi fick friheten att bildbehandla fritt och sedan göra en dokumentation. Nästa vecka kommer andra inlämningsuppgiften och jag är väldigt nyfiken på vad den går ut på.


Antony singing If It Be Your WillAntony Hegarty är en av mina absoluta favoriter. Nu är det klart att Antony & the Johnsons skall spela på Way Out West tillsammans med Göteborgs symfoniker. Såg Antony i Dalhalla för några år sen, och det var magiskt. Väntar med spänning på fler fantastiska artister som kommer till Slottskogen i sommar.

Vår


Idag ser det ut att vara vår ute. Synd bara att jag inte känner mig så bra. Feber, halsont och ganska tjock :o) .

Ha en underbar dag i solen alla ni som är krya nog att vara ute.

När kommer du?


Nio månader har snart gått och vid den här tidpunkten i graviditeten var Elias redan född. Nu längtar jag. Längtar efter det nya livet. Vad det nu kommer att innebära.
(Bilden är  några veckor gammal. Nu är jag betydligt större)

Sarah

Bilder på Sarah som jag tog för snart två veckor sedan. Fem-minuters fotografering efter en trevlig fika. Jag tror att hon är i V.28 här.

RSS 2.0