Nu åker vi till sommarstugan...

....är tillbaka nästa söndag. Ha det gott i sommarvärmen :o)

Nya bilder på hemsidan

www.mariawingfors.com  Nya bilder finns också  i kategorin barn.

Ha en skön dag i solen alla! Snart drar vi till Lysekil :o)Bosse


Elias spexar del 2


Elias spexar del 1
Det här är verkligen Elias, spexig och full av liv.

Linda 3"Lite läskig..."Johanna


Här är en ny bild på Johanna, redigerad i min nya dator. Allt går snabbt och jag behöver inte vara orolig för att datorn skall hänga sig. Så mycket lättar och roligare :o)Elias


Linda 2


Linda 1


Hemma igen

Vi har haft underbara dagar i sommarstugan, trots dåligt väder. Nu skall vi vara hemma en vecka och sedan bär det iväg igen. Då hoppas jag att vädret tillåter bad, båtturer och sena kvällar på altanen.

Kameran låg en stor del av tiden i väskan, men här är några bilder iallafall. Jag och Linda var ute på en fotorunda i Torgestad, och det blev jättefina bilder. Lägger upp senare!
Idag åker...

 ...vi till sommarstugan i Lysekil. Skall bli skönt att koppla av på annan ort. Är hemma igen om några dar. Och då med nya somriga bilder från "Träskoland" ;o)

Ha en skön vecka!


Elias


Johanna 3Fler bilder på Johanna kan du se på hemsidan.

Johanna 2Johanna 1


En till...

Måste lägga upp en bild till på Enzo. Han är ju så söt!


Ny dator

Om en vecka kommer jag att kunna redigera bilder som den här 10 gånger snabbare :o)
Har beställt en sony bärbar dator, med stort internminne. Och all min ilska över vår gamla, tröga dator skall vara ett minne blott!Syskonkärlek
Fototriss-Tre färgerLäs mer om fotoutmaningen här. Denna vecka är det tre fäger som gäller. Jag har valt att lägga upp tre bilder på Elias i tre olika färgnyanser.

Anders gästbloggar: Pusherman

I en av sina böcker besvarar Stephen King frågan om varför han skriver så ruskiga historier med att han inte har något val. Han menar att vi alla har olika filter, i vilka olika saker fångas upp. Vad som fastnar i just ditt filter är inte mycket att göra åt, men det som fastnar är det du måste uttrycka. Bra formulerat tycker jag. Så är det naturligtvis. Och svårare än så skall man inte göra det för sig, oavsett vilken form av skapande man ägnar sig åt. 

Min son Elias har också ett filter. Besserwisserfiltret. Milda till mindre milda tillrättavisningar av pappa är den nya agendan. Tiden av ödmjuk förundran är numera ett vackert minne. "Du glömde banka" säger han. Elias har registrerat allt jag någonsin sagt och gjort, och han har lärt sig snabbt. Han vet hur saker skall vara och göras. Och jag får höra det. Det är därför jag får kommentarer som "du glömde banka".  Det han menar är att jag måste banka ägget i diskbänken innan jag skalar det. Underförstått: Det fattar du väl, Pucko!

För att topprida mig ytterligare ägnar han sig dessutom åt skönsmässiga lögner. "Där hoppar en gråsparv", sa jag häromdagen. "Nej pappaa, det är ingen gråspavv, det e en gråsugga, vettu!".

Vad svarar man på sånt?

Kids - MGMT (Lyssna här!)

Vesna, Enzo & Katarina


Enzo sipprar saft


Enzo


SepiatonHär kan du se bilden i större format.

Bilderna på Amanda...


... är klara. Här är den senaste jag redigerat. Jag kunde inte välja ut en så det får bli flera. Nu återstår några bilder på de andra och gruppfotona.Bruce Springsteen ikväll...

...och jag skall gå! (fick biljett idag :o)


ErikGlöm inte att kolla in bilderna på www.mariawingfors.com  :o)

John


Mikaela


Amanda

Här är första bilderna från dagens fotouppdrag. Fotade två syskonpar; Amanda & Mikaela, Erik & John. Alla fyra var otroligt duktiga!  Kolla in www.mariawingfors.com så hittar ni också de första bilderna på Mikaela, Erik & John.

Fler bilder kommer...
Sötnosen Enzo


Fler bilder...


KatarinaEnzo & Katarina

Anna-Karin


RSS 2.0